Gästboken

Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 13 Nästa 


pixsson   
2011-05-18 13:47

Tjena Jan!
Japp, din seger är solklar! Varken Nilserik eller Malin har upptäckt något - eller tyckt det var något speciellt med det kanske.
Nej, jag är inte kvar i stan. Var där endast två dagar för att hälsa på farsan. Jag kollade faktiskt upp dig på hitta innan jag åkte och tänkte ringa så vi kunde ses för en fika, men tiden räckte inte till för att göra ens hälften av det jag hade planerat. Till exempel blev det inte mer än en dryg timme på stan och högst 5 användbara gatufoton.
Men nästa gång så! ,-)
Hälsar
/TimLena Eriksson   
2011-05-01 21:19

Hej Jan!
Vill bara säga att jag gillar dina bilder - väldans. Man blir nästan lite lycklig av dem...
Jag tror jag tittar lite efter samma saker när jag är ute med kameran, men som jag förstås inte lyckas med...som du!
Så det är fint att ha dina att titta på då och då...
MVH lena Epixsson   
2011-04-23 22:16

Hej Jan!
Är det fult att läsa andras gästböcker på samma sätt som dagböcker? Nu brukar de senare ju ha ett lås - visserligen lätt uppbrytbart, men något jag aldrig skulle få för mig att göra - och det har inte gästboken här.
ALLTSÅ... jag läste vad Tommy har skrivit. Vad är det för "väggbilder" och var kommer dom "till allmän beskådan" - och när?
Fortsatt Glad Påsk!
/timtomazon   
2011-04-18 21:28

Hejsan
jag måste bara säga att du har hittat nåt eget med dina väggbilder och det är kul att du fortsätter med det. Kul o höra att några kommer hängas upp för allmän beskådan. Var och när kommer detta ske?

Nu vart jag nyfiken.

Tommytomazon   
2011-03-23 10:19

Hejsan Jan, nu har jag startat Dödens grupp. Jag hoppas du vill vara med? Jag tror det kan bli trevligt att samlas kring det ämnet.

http://www.fotosidan.se/groups/dodensgrupp/index.htm

Hoppas du vill gå med :-)

mvh Tommypixsson   
2011-03-19 23:53

Tjena!
Ditt senaste gästboksinlägg ser jag först NU (lördag kväll 23:33)... mysko!
Tack för erbjudandet betr. litteratur om Etuna. Så värst mycket tror jag inte att det finns faktiskt - om man ska tro det jag fått fram på internet. Inte typ bilderböcker från efterkrigstiden i alla fall. Jag har en del gamla Årsböcker utgivna av Eskilstuna Museer (spridda årgångar) som jag köpte (billigt) på just Faktoriholmarna för flera år sedan + de två böckerna om Eskilstuna på 50- resp. 60-talet + "När järnvägen kom till Eskilstuna" samt band 1 "Eskilstuna Historia". Betr. den senare serien borde det ha kommit två band till där det sista handlar om Eskilstuna i modern tid så att säga. Det kanske är det bandet som är boken "Etuna Då och nu" rentav? Måste ha! ;-)
Ja, jag ser att du börjar återvända till FS så smått. Trevligt tycker jag! Du uttrycker dig väldigt bra; skärpt och sakligt men inte självhögtidligt och ofta med en humoristisk knorr eller underton utan att det verkar konstruerat eller platt.
Välkommen tebax!
/timpixsson   
2011-03-16 20:49

Tack för boktipset. Den måste jag skaffa!
Ja, och tack för svaren på mina bloggkommentarer som droppar in ikväll ,-)
Hoppas du mår hyfsat - eller bättre!
Hälsar
/timpixsson   
2011-02-23 16:24

Tjena Jan!
Hade bara tänkt kolla med dig hur du mår egentligen. Det är ju ett tag sen vi hördes och jag känner ju till dina krämpor. Men så råkade jag se att du bloggar friskt och därmed gör dina rundor med (nya) kameran, och det är ju ett gott tecken.
Har suttit en låååång stund nu och tittat på dina Eskilstunabilder - och LÄST - på bloggen, verkligen jättetrevligt! Det finns många gatufotoguldkorn, men det som gör störst intryck på mig är dina människolösa bilder och detaljstudier från olika platser, håll och vinklar i stan. En del är ganska fult/sunkit (alltså inte själva bilden) och sånt jag aldrig skulle få för mig att fotografera. Vilken tur att inte alla tänker som jag! En bildskatt är det.
Ha det gott.
/timgrinbergs   
2011-01-31 11:28

Kul att se alla eskilstunamotiv som gammal E-tunabo. Kanske man skulle ta med kameran någon gång man är tillbaka i stan. :-)Malin Jochumsen   
2010-12-13 21:28

Hej! Jag har missat din blogg, hur länge har du haft den? Jag är inte någon som är bra på att följa bloggar men jag har funnit några (Matti bla) som jag faktiskt läser regelbundet. En ny kamera är du def värd och en tapperhetsmedalj! Att sluta röka efter så många år är en bravad!
Vi hörs! /Malin

Föregående 1 2 3 ... 13 Nästa 

Hemsida

www.fotosidan.se/member...

Epost